tirsdag 26. januar 2010

Slankingen fortsetter med crispisalat!

Crispisalaten er sprø og god, -mild på smak, lang holdbarhet, -samt at den inneholder folat (viktig for gravide!) og vitamin K.
Sammen med tomater, røde bønner, ananas og små mini grissini med persille og hvitløk ble det veldig godt. Olje og/eller dressing unngår jeg. :-)

4 kommentarer:

  1. Crispisalat er en av mine favoritter, og med disse Kidneybønnene blir salat helt nydelig.

    Slankemat eller ikke, en god salat er GODT! :-)

    Ha en god dag!

    SvarSlett
  2. Enig, god salat og herlig mat!
    Ha en god dag og klem;)

    SvarSlett
  3. Me like:) Dette ser godt ut, rett og slett!

    SvarSlett
  4. Dette så godt ut!
    Jeg er også gla i Crispisalat.

    Randi

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails