200 g mandler - skold og mal
200 g melis
2 eggehviter
Pisk eggehvitene. Vend inn malte mandler og melis i eggehvitene forsiktig med en slikkepott. Rull små kuler av deigen og klapp flat. Stekes på 200 grader ca 10 min.
Lag smørkrem:
100 g margarin
1 1/2 dl melis
1 eggeplomme
2 ss kakao
1-2 ts vaniljesukker
Smør smørkremen på de avkjølte kakene. Sett i kjøleskapet.
Smelt en plate kokesjokolade. Dypp kakene raskt i sjokoladen. Avkjøl. Legg i fryseren. Nyytes i små porsjoner! :-))
OBS! Kaloribombe!
Dette ser ut til å være en deilig munnfull.sikkert godt til kaffe.Ønsker deg en god helg
SvarSlettHørtes godt ut, men skal jeg inn i bunaden til konfirmasjonen må jeg nok fortsette slankelivet:-). God helg da du:-)
SvarSlettååå.. det så digg ut :D
SvarSlettHåper du får en strålende søndag :)