Helstekt ørret er deilig søndagsmat! Ungene går og snuser i lufta og lukter deilig fisk lenge før maten er ferdig. De blir såå sultne!
Fisken sløyes og vaskes. Legg i stekepose og stekes på 200 grader ca 1 time (for stor fisk).
Sausen lages enkelt ved å varme en boks med seterrømme og tilsett gressløk.
Serveres med poteter og brokkoli.
Ha en flott start på uka!
Åh..dette så godt ut...*smiler*..
SvarSlettHa en fin dag! :O)
Hei.Så deilig.Tusen takk for oppskriften.Ha en kjempe fin uke videre.Hær på Nordmøre laver snøen ned.Nå vil jeg ha Sommer og sol.Klem fra Bodil...
SvarSlettÅh, du lager så mye enkel, god mat :)
SvarSlettHer har jeg ikke middagsfantasi for tiden, og det går som regel i pasta, taco og pølser, om og om og om igjen :(
Har aldri prøvd helstekt ørret - men nå få jeg lyst å lage det også!
SvarSlettNam, dette kan jeg nesten lukte, nå ble jeg sulten på fisk. Her i huset elsker vi fisk. Lekkert tillaget også.
SvarSlettOg så må jeg få takke for hilsen i anledning vårt bryllup.
Ha en fin dag.
Klem Ann<3
Dette ser så sunt og godt ut. Kunne tenkt meg en smak av denne retten din her.
SvarSlettKlem