mandag 19. april 2010

Helstekt ørret med rømmesaus!

Helstekt ørret er deilig søndagsmat! Ungene går og snuser i lufta og lukter deilig fisk lenge før maten er ferdig. De blir såå sultne!
Fisken sløyes og vaskes. Legg i stekepose og stekes på 200 grader ca 1 time (for stor fisk).
Sausen lages enkelt ved å varme en boks med seterrømme og tilsett gressløk.


Serveres med poteter og brokkoli.

Ha en flott start på uka!

6 kommentarer:

  1. Åh..dette så godt ut...*smiler*..
    Ha en fin dag! :O)

    SvarSlett
  2. Hei.Så deilig.Tusen takk for oppskriften.Ha en kjempe fin uke videre.Hær på Nordmøre laver snøen ned.Nå vil jeg ha Sommer og sol.Klem fra Bodil...

    SvarSlett
  3. Åh, du lager så mye enkel, god mat :)
    Her har jeg ikke middagsfantasi for tiden, og det går som regel i pasta, taco og pølser, om og om og om igjen :(

    SvarSlett
  4. Har aldri prøvd helstekt ørret - men nå få jeg lyst å lage det også!

    SvarSlett
  5. Nam, dette kan jeg nesten lukte, nå ble jeg sulten på fisk. Her i huset elsker vi fisk. Lekkert tillaget også.

    Og så må jeg få takke for hilsen i anledning vårt bryllup.

    Ha en fin dag.
    Klem Ann<3

    SvarSlett
  6. Dette ser så sunt og godt ut. Kunne tenkt meg en smak av denne retten din her.
    Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails