100 g mandelmasse
200 g margarin
1 dl sukker
1 ts revet appelsinskall
4 egg
1 1/2 dl hvetemel
1/2 dl potetmel
1 ts bakepulver
TIL PYNT:
1 dl appelsinmarmelade
1 dl melis
1 ss nypresset appelsinsaft
Riv mandelmassen på ett rivjern. Tilsett smør og sukker. Arbeid til en smidig deig.
Ha i ett egg om gangen. Rør godt for hver gang.
Bland sammen de to melsortene og bakepulveret. Vend inn i mandeldeigen.
Hell røren i en smurt og strødd form.
Stekes på rist i nedre del av ovnen ved 175 grader ca 50 min.
Pensle eller stryk appelsinmarmeladen over kaken. La den avkjøle. Rør sammen melis og appelsinsaft til en fast glasur. Rille den over kaken før servering.
Frisk og god! :-)
Den må jeg prøve- kanskje til helga? Håepr du har en fin dag!
SvarSlettOi!Den kaken ser helt nydelig ut.
SvarSlettKanskje jeg skal prøve den...
Ha en fin uke:-))
Wenche