Denne kaken er fin å lage i ferie -og sommertid, siden den ikke skal i stekovnen!
BUNN:
125 g digestivekjekse
50 g margarin
FYLL:
200 g philadelphiaost naturell
1 dl melis
1 kurv jordbær eller bringebær
3 dl kremfløte
GARNERING:
lys sjokolade
+jorbær eller bringebær
Knus kjeksen fint og bland massen med smeltet smør. Trykk blandingen i en springform ca 24 cm.
Rør melisen inn i osten (men ikke for mye for da blir den for løs). Ta av noen fine bær til pynt.
Finhakk resten og bland hakket i osteblandingen. Stivpisk fløten og bland alt forsiktig. Bre fyllet over bunnen og la stå kaldt minst en time.
Garner med resten av bærene og ringle over smeltet sjokolade like før servering.
Den så god ut...*smiler*..
SvarSlettHa en fin dag,
hos meg snør det i dag!
Vil helst ha litt sol... :O)
Dette er en av mine favoritter, riktignok en enklere utgave:O)
SvarSlettDen var så fin også!
Nyt dagen og klem fra meg;)
Åååhh.. Denne så god ut! NAM
SvarSlettOstekake er min favoritt kake =)
Tusen takk for koselig hilsen hos meg : )så deilig kake du viser frem : ) Har bakt sjokoladekake her i dag og den var også god
SvarSlett: D
Ha en fin kveld
klem Tove