tirsdag 23. juni 2009

Boller!


I formiddag hadde ungene så lyst til å bake boller, så da ble det det!
Det blir ekstra søl på kjøkkenet, men så trivelig som det er! Vi baker alltid dobbel porsjon, -ett brett med boller og ett med kanelboller. Vi tok med oss boller, juce og kaffe ut på plenen og koste oss der. Selv om vi er stor familie, så blir det alltid boller igjen som jeg legger i fryseren. Alltid kjekt å ha på luringa! :-)

Oppskrift fra Ingrid Espelid Hovig:
50 g gjær
100g margarin
3,5 dl melk
1 liter hvetemel
1 dl sukker
1 ts kardemomme

3 kommentarer:

  1. Hvor varmt skal det stekes på?:)

    SvarSlett
  2. 225 grader ca 15 min. Lykke til! :-))

    SvarSlett
  3. Dette var noen innmari gode boller, tusen takk for fantastisk oppskrift!!! :)))))) For å gjøre de litt sunnere hehe bruker jeg rugmel og kultura, og ikke noe sukker, kjeeempe godt det og hehe

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails