søndag 28. juni 2009
Sjokoladekrydderkake uten egg!
Denne oppskriften fikk jeg en gang jeg skulle ha barnebursdag, og ett av barna som skulle komme var allergisk mot egg. Kaken er så nydelig god, at den er blitt en av mine favoritter.
7 1/2 dl kulturmelk (romtemperert)
6 dl sukker
150 g smeltet margarin
1 liter hvetemel
3 ts kanel
1 ts ingefær
3 ss kakao
1/2 ts nellik
1 ss natron
Løs opp natron i ca 3 dl av kulturmelka og la det stå ca 20 min. Kulturmelk og sukker piskes sammen. Tilsett smør. Ha i det øvrige.
Hell røren i en skuff form. Stekes ca 30-35 min ved 200 grader.
Fyll: 50 g melis
1 ss vaniljesukker
7 ss kaffe
3 ss kakao
100 g smeltet margarin
Kakestrø
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!