GJÆRDEIG:
1/2 pk gjær
3 dl vann
1 ss olje
1/2 ts salt
2 dl sam.hvete grov
5 1/2 dl hvetemel
Kjøttdeigfyll:
2 dl kokt ris
1 hakket løk
1 fedd hvitløk
100 g sjampinjong
2 ss olje
paprika
100 g kjøttdeig
3 ss tomatpurè
salt, pepper
Ha gjæren i lunkent vann, og tilsett de øvrige ingredienser. La heve. Del deigen i ca 18 emner,-kjevle til sirkler og ha på fyllet på halve sirkelen. Brett den andre halvparten over og lukk godt i enden. Stikk gjerne med gaffel og ha på litt vann. La heve.
Stek midt i ovn på 225 grader ca 15-20 min. God lunsjmat/niste!
Mmmm, disse så herlige ut. Fikk lyst til å prøve selv om jeg er skikkelig dårlig på gjærbakst!
SvarSlettDem er kjempegode;-)
SvarSlettGod helg til deg også!
Klem