mandag 7. september 2009

Sjokolade- og appelsinkake!


175 g sukker
175 g margarin
3 egg
175 g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2 ss kakao
2 ss melk
3 ss appelsinsaft og revet skall av 1/2 appelsin

Glasur:
175 g melis
2 ss appelsinsaft
litt revet sjokolade eller sjokoladepulver


Rør smør og sukker lett og luftig, -tilsett eggene, ett om gangen. Vend inn mel og bakepulver.
Del kakerøren i to. Ha kakao og melk i den ene halvparten og appelsinskall og appelsinsaft i den andre.
Ha skjefuller av hver av rørene i en kakeform. Dra en kniv igjennom for å få ett marmorert mønster.
Stek kaken på 190 grader 25-30 min.
Avkjøl og ha på glasur og event strø/pynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails