mandag 7. september 2009
Sjokolade- og appelsinkake!
175 g sukker
175 g margarin
3 egg
175 g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2 ss kakao
2 ss melk
3 ss appelsinsaft og revet skall av 1/2 appelsin
Glasur:
175 g melis
2 ss appelsinsaft
litt revet sjokolade eller sjokoladepulver
Rør smør og sukker lett og luftig, -tilsett eggene, ett om gangen. Vend inn mel og bakepulver.
Del kakerøren i to. Ha kakao og melk i den ene halvparten og appelsinskall og appelsinsaft i den andre.
Ha skjefuller av hver av rørene i en kakeform. Dra en kniv igjennom for å få ett marmorert mønster.
Stek kaken på 190 grader 25-30 min.
Avkjøl og ha på glasur og event strø/pynt.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!