onsdag 16. september 2009
Brytebrød!
25 g gjær
2 ss olje
3,5 dl vann
litt salt
6 dl hvetemel
2 dl sam hvete grov
Varm væsken og rør ut gjæren i den. Rør inn det tørre. La heve. Bre utover ei bakepapirkledd langpanne og skjær opp passe biter med en pizzaskjærer. (det vil jo heve seg sammen, men det blir lettere å dele etter steking likevel)
Dryss på sesamfrø eller grovt salt. Heve.
Stekes på 225 grader ca 20 min.
Godt til supper og gryteretter.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Tusen takk for kommentar på bloggen min :) Kjempe god ide å gi bort trollkrem i julegave, spørs om jeg må kopiere den ideen :)
SvarSlettHei.Tusen takk for en veldig hyggelig komentar på bloggen min.Tusen takk for oppskriften.Det må jeg prøve en gang.Ha en riktigfin Høstdag.Bodil
SvarSlett