onsdag 16. september 2009

Brytebrød!


25 g gjær
2 ss olje
3,5 dl vann
litt salt
6 dl hvetemel
2 dl sam hvete grov



Varm væsken og rør ut gjæren i den. Rør inn det tørre. La heve. Bre utover ei bakepapirkledd langpanne og skjær opp passe biter med en pizzaskjærer. (det vil jo heve seg sammen, men det blir lettere å dele etter steking likevel)
Dryss på sesamfrø eller grovt salt. Heve.
Stekes på 225 grader ca 20 min.
Godt til supper og gryteretter.

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for kommentar på bloggen min :) Kjempe god ide å gi bort trollkrem i julegave, spørs om jeg må kopiere den ideen :)

    SvarSlett
  2. Hei.Tusen takk for en veldig hyggelig komentar på bloggen min.Tusen takk for oppskriften.Det må jeg prøve en gang.Ha en riktigfin Høstdag.Bodil

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails