fredag 25. september 2009

Timbal!



Her har jeg laget min egen vri av Timbal:

500 g kjøttdeig
400 g karbonadedeig
3 ss hvetemel
2 ss potetmel
1 1/2 dl fløte
2 dl melk
3 egg (del plomme og hvite)
salt/pepper
stor dusk av den grønne dillen på fennikkelen eller persille kan også brukes.


Ha alt foruten eggehvitene i en foodprosessor. Kjør til en jevn røre. Stivpisk eggehvitene og rør de inn i farsen.
Hell farsen i en godt smurt form. Sett formen i en langpanne med vann.












Sekes på 200 grader ca 1 time 20 min.

Serveres med poteter, sukkererter, bønner og soppsaus. Bon appetitt!

1 kommentar:

  1. Hei.Den så virkelig go ut.Den må jeg prøve en gang.Ha en riktig fin helg.Bodil

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails