mandag 1. februar 2010
Torsk med stekt skinke og sorte bønner!
Kokt torskefilè med kokte sorte bønner. Bønnene må ligge i vann natten over og kokes i nytt vann dagen etter. Bønner er rikholdige på fiber og inneholder lite fett og kolesterol. Inneholder B-og C vitamin, folsyre, og langsomt nedbrytbare karbohydrater som gjør at man føler seg mett lenger og søtbehovet avtar.
Server sammen med stekt spekeskinke, poteter og kokt gulrot. Gulrota snittet jeg nesten til bunn før jeg kokte den og satte den på kant. Pynt gjerne med gressløk og tomat.
Supert å gå ned i vekt samtidig som jeg spiser så herlig mat! :-)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hørtes nydelig ut! Stusset litt da jeg så torsk og skinke sammen, uvanlig kombinasjon, men tror dette må prøves. Ringer mannen og ber han fiske fersk torsk til middag...(er så heldig at han jobber på oppdrettsanlegg)
SvarSlettHa en flott mandag.
-monica-
Det der så bare helt nydelig ut, og hvilken flott tallerken! Måltidet begynner med lukt og syn - og der var jo jammen dette en bra start. Veldig glad i bønner selv, billig, sunt og godt!
SvarSlettGod mandag!
Nam-nam dette må jeg prøve i morgen.
SvarSlettI dag skal jeg ha hjemme laget fiskekaker til middag.
Svarte bønner har jeg ikke smakt før, det må prøves.
Snitte gullerøttene på den måten var artig.
Jeg pleier å snitte grillpølsene i begge ender og vi kaller de da for blekksprut pølse.
Ha en riktig fin uke.
Klem
Æ e imponert :) Det var jammen meg en lekker middag. Sikkert kjempegodt med skinke til, men de sorte bønnene stiller jeg meg litt mer skeptisk til :P
SvarSlettHm...dette så jo både sunt og godt ut. Er på vektreduksjonen for tiden jeg også :l
SvarSlettTakk for de fine ordene hos meg!!
Klem
Ser godt ut da.Går du ned i vekt da? Jeg traff Inger fra Ingers rugbrød på Ica her en dag.hun hadde en stand.Kjøpte en bok og brødet da.Håper jeg kommer inni bunaden til mai.
SvarSlettKlem
Jeg har gått ned i vekt ja :-) Nå gjelder det bare å holde denne vekten til mai så passer bunaden. :-))
SvarSlett