mandag 15. november 2010

Havreflarn!

75 g smeltet margarin
100 g havregryn
1 egg
125 g sukker
1 ts bakepulver

Hell det smeltede smøret over havregrynene. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland alt sammen.
Sett deigen med teskje på bakepapirkledd stekeplate. Ha god avstand for de flyter mye utover!
Stekes på 200 grader i noen få minutter til de er gyldne.

Gode kjeks! :-)

2 kommentarer:

  1. Mønsteret er kjøpt på strikkebutikken her i Namsos. De har det nok på alle strikkebutikker tenker jeg. Spør etter mønster på Månetoppen genser og stakk.

    Lykke til!

    SvarSlett
  2. Hei.Havreflarn er kjempe godt.Det bruker jeg å lage til jul.Tusen takk for oppskriften.Den må prøves.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails