fredag 30. oktober 2009

Grove fylte horn! 32 stk

50 g fersk gjær
3 ss olje
5 dl melk
2 dl vann
1 ts salt
9 dl grovmel
7 dl hvetemel


Varm olje, melk og vann til 37 grader. Rør ut gjæren i litt av væsken. Bland det tørre. Hell i væsken og rør godt.
Del deigen i to og kjevle to store sirkler. Skjær hver sirkel i 16 "pizzastykker". Legg på salami (jeg deler hver salami i 4 remser og legger en remse på hver) og litt revet ost.
Hev på ett lunt sted tildekket.
Stekes på 225 grader ca 20 min.

4 kommentarer:

  1. Du baker så mye godt!! Skikkelig gode til lusjpakken også disse;)
    Ha ei kjempefin helg og klem;)

    SvarSlett
  2. Mmmm ... dette både ser og høres utrolig godt ut!! Takk for oppskrift!

    Ha en strålende helg!

    Klem Anette:)

    SvarSlett
  3. Disse hornene falt i god smak hos mine to barn. Nå blir det horn både titt og ofte, og gjerne på tur.

    SvarSlett
  4. Hei :)
    Jeg skal lage disse hornene på jobben, og det er en som har laktoseintoleranse!
    Kan jeg kutte ut melken helt da eller anbefaler du bare og bruke laktose produkt da ? :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails