50 g fersk gjær
3 ss olje
5 dl melk
2 dl vann
1 ts salt
9 dl grovmel
7 dl hvetemel
Varm olje, melk og vann til 37 grader. Rør ut gjæren i litt av væsken. Bland det tørre. Hell i væsken og rør godt.
Del deigen i to og kjevle to store sirkler. Skjær hver sirkel i 16 "pizzastykker". Legg på salami (jeg deler hver salami i 4 remser og legger en remse på hver) og litt revet ost.
Hev på ett lunt sted tildekket.
Stekes på 225 grader ca 20 min.
Du baker så mye godt!! Skikkelig gode til lusjpakken også disse;)
SvarSlettHa ei kjempefin helg og klem;)
Mmmm ... dette både ser og høres utrolig godt ut!! Takk for oppskrift!
SvarSlettHa en strålende helg!
Klem Anette:)
Disse hornene falt i god smak hos mine to barn. Nå blir det horn både titt og ofte, og gjerne på tur.
SvarSlettHei :)
SvarSlettJeg skal lage disse hornene på jobben, og det er en som har laktoseintoleranse!
Kan jeg kutte ut melken helt da eller anbefaler du bare og bruke laktose produkt da ? :)