lørdag 3. oktober 2009
Viltpatè!
I disse jakt-tider passer det godt med en viltpatè til forrett når en har gjester. F.eks som her: av hjort.
Forrett til ca 10 personer
300 g avskjær av hjort (eller annen type vilt; elg rein osv.)
100 g medisterfarse
1 gulrot
1 purre
6 knuste einebær
1 boks hermetiske grønne erter
2 ss tyttebær
2 egg
1/2 dl vann
2 ss rødvin
salt
Kjør alt i en foodprosessor, men ikke for lenge for det skal være grovmalt.
Steikes i godt smurt form på 200 grader i ca 30 min.
Kan godt lages dagen i forveien. Skjæres i skiver og legg på tallerken sammen med litt brød og salat. God forrett til feks fisk hovedrett.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!