torsdag 22. oktober 2009
Pestoboller!
Passer godt på middagsbordet sammen med kyllingmat.
Deig til ca 40 stk:
50 g gjær
3 ss olje
8 dl vann
ca 17-18 dl hvetemel (kan med fordel erstatte litt av hvetemelet med litt grovmel)
litt salt
Varm vann og olje fingervarmt. Rør gjæren i litt av væsken. Bland det tørre og hell i den varme væsken. Kjevle deigen som en firkantet pizzabunn. Smør på grønn pesto og hakket soltørkede tomater. Rull sammen som en rullekake og skjær passe snurrer.
La heve.
Stek på bakepapirkledd stekeplate på 225 grader ca 18 min. Egner seg godt til frysing.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei.De så virkelig gode ut.Takk for oppskriften.Ha en riktig fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil
SvarSlett