4 egg
1 1/2 dl sukker
1 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ts bakepulver
Visp egg og sukker til eggedosis.
Bland inn hvetemel, potetmel og bakepulver.
Hel i en smurt og strødd kakeform
Stekes på 175 grader 25-30 min på rist i nederste del av ovnen.
Eldstemann er fjortis om litt over en uke, og jeg bakte kakebunn i helgen og fryst ned.
Hei, det står "strødd kakeform", hva strør du den med?
SvarSlettHei! Så masse flott (og deilig) i bloggen du har! Nå har jeg laget et bløtekakebunn etter oppskriften din. Jeg lot tilogmed mixer`n stå på i 20 min, noen jeg aldri gjør til vanlig. Men du og du for et himmelsk sukkerbrød! SÅ luftig og SÅ PERFEKT! Nå har jeg knabba oppskriften din (og håper det er greit :O) )og kommer til å bruke bare den. det gjenstår å høre hva gjestene mener ; de får kaken servert i dag.
SvarSlettHa en flott søndag.
Hilsen Jorunn Elisabeth :O)
Strødd betyr at du strør litt hvetemel i kakeformen etter at du har smurt den med margaring, Victoria:)
SvarSlettSkal teste denne kakebunnen i dag, gleder meg:D