onsdag 4. november 2009
Pannacotta med rødvinstrekte pærer!
6 personer
6 dl fløte
60 g sukker
3 stjerneanis
3 gelatinplater
Bløtlegg gelatinplatene. Kok fløte, sukker og stjerneanis ca 15 min. Sil og tilsett gelatin. Ha i former, avkjøl i kjøleskap.
Rødvinslake til 6 faste pærer:
2 dl rødvin
2 dl sukker
1 kanelstang
1 stjerneanis
6 svarte pepperkorn
skallet av 1 sitron og 1 appelsin
Kok opp alle ingrediensene til laken. Legg på lokk og la trekke på lun plass i ca 1 time. Skrell pærene og legg de i en kasserolle. Sil laken over og la de trekke på svak varme til de kjennes myke.
La gjerne pærene stå ett døgn før bruk.
Skjær pærene i skiver (la de henge sammen i den ene enden så den blir som en rosett).
Server sammen med pannacotta, litt krem og kanskje ett bær til pynt?
Kjempegodt! :-))
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Åh.. Nå fikk jeg lyst på panacotta! Det er bare farlig godt!!
SvarSlettAldri laget, men duuu det så godt ut!!
SvarSlettDette ser godt ut. Jeg har så lyst på noe godt nå,men har ikke noe i huset.Stikker innom deg jeg.hm
SvarSlettHa en god kveld
Heisann og takk for titten:-)
SvarSlettKjempeflott blogg med mye godt her ja.
Legger deg på lista mi jeg:-)
Ha en fortsatt fin kveld
Vigdis