onsdag 4. november 2009

Pannacotta med rødvinstrekte pærer!


6 personer
6 dl fløte
60 g sukker
3 stjerneanis
3 gelatinplater



Bløtlegg gelatinplatene. Kok fløte, sukker og stjerneanis ca 15 min. Sil og tilsett gelatin. Ha i former, avkjøl i kjøleskap.

Rødvinslake til 6 faste pærer:
2 dl rødvin
2 dl sukker
1 kanelstang
1 stjerneanis
6 svarte pepperkorn
skallet av 1 sitron og 1 appelsin

Kok opp alle ingrediensene til laken. Legg på lokk og la trekke på lun plass i ca 1 time. Skrell pærene og legg de i en kasserolle. Sil laken over og la de trekke på svak varme til de kjennes myke.
La gjerne pærene stå ett døgn før bruk.
Skjær pærene i skiver (la de henge sammen i den ene enden så den blir som en rosett).
Server sammen med pannacotta, litt krem og kanskje ett bær til pynt?
Kjempegodt! :-))

4 kommentarer:

  1. Åh.. Nå fikk jeg lyst på panacotta! Det er bare farlig godt!!

    SvarSlett
  2. Aldri laget, men duuu det så godt ut!!

    SvarSlett
  3. Dette ser godt ut. Jeg har så lyst på noe godt nå,men har ikke noe i huset.Stikker innom deg jeg.hm
    Ha en god kveld

    SvarSlett
  4. Heisann og takk for titten:-)

    Kjempeflott blogg med mye godt her ja.
    Legger deg på lista mi jeg:-)

    Ha en fortsatt fin kveld

    Vigdis

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails