tirsdag 8. desember 2009

Appelsinkake!


Appelsinkaken synes jeg er saftig og god. Den kan godt bakes dagen i forvegen og egner seg godt til frysing. Her ble den pyntet med rosa melisglasur etter prinsessens ønske på 4 års dagen, men ellers bruker jeg vanlig rundform og hvit melisglasur og hakket kokesjokolade.

150 g margarin og 2 dl sukker røres hvitt
3 egg - rør inn ett om gangen
2 ss appelsinjuce
50 g hakket kokesjokolade
revet skall av 1 appelsin
100 g hvetemel og 1 ts bakepulver

Stekes i rundform, 175 grader ca 50 min.

Pynt med melisglasur og hakket sjokolade.

4 kommentarer:

  1. Så herlig og god ut, en prinsessekake;)

    SvarSlett
  2. Hei.Dilig, godt.Tusen takk for oppskriften.Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

    SvarSlett
  3. Takk for påminnelsen.Jeg synes appelsinkake er kjempegodt.Skal lage en til jul.Frisk saftig og god.Din ser fin ut.Prinsessa di ble nok begeistret for denne.Prinsesser liker fargerike kaker.Ha en fin tirsdagskveld

    SvarSlett
  4. Enig med deg! Appelsinkake er en saftig og god kake. Kjempefin med rosa glasur.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails