torsdag 25. februar 2010

Vinterferie i Rondane Nasjonalpark!


Da er vi kommet hjem fra vinterferien. Vi har hatt noen fantastiske dager i Rondane Nasjonalpark. Det var skikkelig kaldt, men fantastisk skiføre!

Vi møtte ikke på mange barn oppe på fjellet, men ungene våre storkoste seg! Turistene var ivrige når de så våre to minste på 4 år oppe på vidda, -det var mange tyske og engelske som tok mange bilder av barna.
På dette bildet gikk jeg bakerst med hele familien foran meg. 7 åringen spurtet i tet for han var så ivrig etter å komme ned så han fikk gå på slalom som er favorittgrenen. Samme hvor vi snudde oss oppe på fjellet så vi bare snødekte vidder. Fantastisk!
Vi gikk på ski 4 kilometer hver dag. Vi ble kjørt opp på vidda av en kjempescooter som rommer 14 personer, -og da var det bare å starte på returen.
På ettermiddagen rente vi oss på slalom i ett lite slalomtrekk. Vi bodde på Øigardseter Fjellstue som drives av Arne og Kari som er tredje generasjon som driver stedet. Vi har vært der før og trives veldig godt der. Masse deilig mat! :-) Kjempeopplevelse som anbefales!!

6 kommentarer:

 1. Jeg er imponert! Så flink en fireåring som går så langt på ski alene. Wow!

  Kan tenke meg det var en flott tur!

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 2. wow! Skikkelig herlig føre der da:-). Viktig å lære ungene å like naturen:-). Ha en fortsatt fin ferie!

  SvarSlett
 3. Hei.Nydelig bilde.Hørtes ut som dere koste dere masse.Ble ikke ski tur for oss denne uke.Får ta det igjen senere.Ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..♥♥

  SvarSlett
 4. så flott bilde :)
  Det hørtes ut som en sprek og forfriskende ferie... Her i heimen har vi ikke harr ferie, men kost oss med altformye kakao og sjokoladekake... På tide å trimme litt nå snart :P

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint bilde! Vi har også vært på vinterferie - men ikke så fint som dere. Ble skiturer på oss også, da.. ski er moro!

  God søndag!

  SvarSlett
 6. Dette høres ut som en herlig ferie!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails