fredag 26. mars 2010

Saltkjøtt av lam, -god påskemat!


Nå holder jeg på med listen over middagsmåltider til påsken. saltkjøtt av lam, grov pølse og kålstappe hører med en dag. Kålstappe lager jeg av kål, noen poteter, noen gulroter og en løk. Etter at det er most sammen rører jeg inn litt hvit saus.

Lammestek må jeg huske å kjøpe inn.
Hva er fast middag hos dere i påsken?

Ønsker alle en flott påske!! :-))

4 kommentarer:

 1. Åh, så fantastisk :) Nå savnet jeg plutselig mor... hehe...
  Grunnet en sykemeldt husfrue, blir det dårlig med påske her i heimen... Vannet er frosset, så jeg får ikke vasket hverken hus eller kropp, og menyen min blir vel som den har vært hele uken ellers: Salte kjeks, vann og ostesmørbrød :(

  *det er vel lov å klage litt under slike omstendigheter* ?

  SvarSlett
 2. Jeg gjør ikke noe spesielt i påska, utenom en tur på travbanen 2.påskedag. Så menyen min består av kylling og svin som ellers i året, ikke noe særlig med snop heller i påska, utenom at jeg benytter meg av påskemarsipan i helgene;) Påskemiddagen din hørtes god ut! Lam er så godt! Har aldri turt å lage det selv etter et særdeles mislykket slakt fra mega.. det smakte ull og råttent:s

  SvarSlett
 3. Takk for inspirerende blogg!

  Og god bedring til Karen!

  Her er det kalkun som påskemat. Men i dag skal vi ut og grille pølse i snøen.

  SvarSlett
 4. Hei.
  Mmm.. Får hels vann i munnen. Dette så godt ut. Hos oss har det gått mye på pølser i påska. Vært masse ute å grillet. En dag hadde vi pinnebrød også.

  Jeg må bare si at stue ble så lys og fin. Deilig å få lysnet opp litt. Jeg drømmer også om det. Vi har paneltak i furu her hjemme, og en litt sånn lysegul tapet. Og mørk sofa. Så jeg kunne godt hatt det litt lysere jeg også. Få se hva som skjer. ;-)

  Klem.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails