lørdag 30. oktober 2010

Forberedelse til Halloween i morgen!I dag kjøpte vi oss ett gresskar. Kast stenene og innmaten i midten, men ta for all del vare på gresskarkjøttet som ligger langs kanten bak skallet! Det kan du lage f.eks gresskarcurtney, eller som meg gresskarpurè og bakt gresskar. Vi hadde kylling til middag i dag, og det var nydelig som tilbehør!
Gresskarpurè: kok 500 g gresskar i ca 20 min (til den er mør). Klem sammen med en gaffel (til mos). Tilsett 1 ts honning, en klatt margaring og litt salt og pepper.

Bakt gresskar: Skjær gresskar i fine skiver. Legg på bakepapirkledd stekeplate. Legg på ei tynn skive tomat. Dryss på kardemomme, timian, litt revet ost, salt og pepper. Bakes i stekovnen på 200 grader ca 15 min. Nydelig til kylling :-)

I morgen skal vi feire Halloween på ettermiddagen med grilling i mørke skogen. Ungene (og vi foreldre!) gleder oss vilt! :-))

6 kommentarer:

 1. Så herlig da. Det blir jo en kjekk utflukt. Litt skummelt da?
  klem

  SvarSlett
 2. Hei!!
  Litt mer kreativ med innholdet med gresskaret du en jeg!
  Vi gleder oss til i ettermiddag;-)

  SvarSlett
 3. Hei.Så mye du kan.Har ikke så mye forhåld til Haloween så det blir ikke laget noe hær.Aina var med å laget gresskar i USA når hun var dær.Så det er det eneste.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 4. Hei på deg. Jeg har en premie til deg på bloggen min,kansje du er på den ,klem fra Sissel.

  SvarSlett
 5. God kveld, min adr er sigbjboy@online.no .Klem fra Sissel

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails