Høsten er definitivt tiden for lam. Her har jeg laget en nydelig lammestek. Den ble saltet, pepret godt og gnidd inn med rosmarin og laurbærblad og hvitløk. Sammen med steken la jeg gulrot, løk og eplebåter. Stekte 1 time på 125 grader. Fylte så på med kokende vann i langpannen og stekte videre i 2 timer. Da er den godt stekt som jeg liker den :-) Og da lukter det fantastisk godt i hele huset!
La steken hvile 15- 20 min under aluminiumsfolie før du skjærer i den. Nydelig sammen med kokte poteter, masse grønnsaker og saus av kraften :-))
Go middag!
La steken hvile 15- 20 min under aluminiumsfolie før du skjærer i den. Nydelig sammen med kokte poteter, masse grønnsaker og saus av kraften :-))
Go middag!
Har vært og kjøpt to lammelår, det ene blir fårikål imorgen, og det andre skal stekes som lår, så her lukter det også godt i kveld....og det er gubben som braser:O)
SvarSlettHa en fin kveld og moregndag, klem fra mæ;)
Ja, dette er godt!
SvarSlettJeg lagde Irish stew med lam forrige uke, veldig godt :O)
Ha en fin høstuke :O)
Oj, nisser allerede...det er jo kanskje litt i tidligste laget :O)
SvarSlett(sier jeg som har juletags i Epla butikken min..*ler*)
Men jeg gleder meg til julen..og det er hyggelig med forbredelsene!
Klem Fredrikke