torsdag 16. juli 2009

Ferietur!

Valdresflya
Nå har vi kommet hjem fra ferietur. Vi kjørte fra trøndelag, sørover over fantastiske valdresflya til Langedrag. Der var det masse fine dyr å se for både voksne og barn! Tuva som vi har sett masse på tv var inne hos ulvene og matet dem. Det var litt av en opplevelse!
Vi hadde med oss campingvogn så vi fortsatte videre sørover til Fredrikstad og over til Sverrige. Når vi var kommet så langt ble det stemning for Gøteborg hos de støste guttene. Dermed ble det Liseberg. Ikke vanskelig å legge igjen noen tusenlapper der..
Finværet fulgte oss hele turen! Vi overnattet på campingplasser. Først på Golfjellet, så i Fredrikstad, Gøteborg, Mariestad og Orsa, og til slutt shopping i Østersund. Suuuuper tur! Vi var spente på å kjøre så langt med fire unger i ei trang campingvogn men det gikk kjempebra. Både ungene og vi foreldre storkoste oss!

1 kommentar:

  1. Vi har solgt campingvogna vår, så i år blir det mest hjemmeferie på oss. Jentene er store (13 og 15) så det er ikke lenger så lett å finne på noe som frister, uten at det innebærer lang og dyr reise. Men vi har flott sommervær og ingen problemer med å få dagene til å gå!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails