mandag 20. juli 2009

Hvit sjokoladeterrin!

2 ss sukker
5 ss vann
300 g hvit sjokolade
3 egg, delt i plomme og hvite
3 dl kremfløte
jordbær

*Dekk en brødform med plastfolie
*Ha sukker og vann i en kjele. Kok i 1-2 min til det er sirupsaktig. Rør hele tiden, -ta kjelen av varmen.
*Bryt den hvite sjokoladen i biter oppi sirupen. Rør til sjokoladen er smeltet. Avkjøl litt. Rør inn eggeplommene og la det bli kaldt.
*Pisk fløten så vidt stiv, og vend den i sjokoladeblandingen. Pisk eggehvitene stive og vend den også inn. Hell alt i brødformen og sett i fryseren natten over.
*Ta formen ut av fryseren 15 min før servering. Ta av folien og del i passende skiver. Pynt med jordbær, event jordbærsaus eller syltetøy. Nyt! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails