torsdag 22. oktober 2009

Pestoboller!


Passer godt på middagsbordet sammen med kyllingmat.
Deig til ca 40 stk:
50 g gjær
3 ss olje
8 dl vann
ca 17-18 dl hvetemel (kan med fordel erstatte litt av hvetemelet med litt grovmel)
litt salt

Varm vann og olje fingervarmt. Rør gjæren i litt av væsken. Bland det tørre og hell i den varme væsken. Kjevle deigen som en firkantet pizzabunn. Smør på grønn pesto og hakket soltørkede tomater. Rull sammen som en rullekake og skjær passe snurrer.
La heve.
Stek på bakepapirkledd stekeplate på 225 grader ca 18 min. Egner seg godt til frysing.

1 kommentar:

  1. Hei.De så virkelig gode ut.Takk for oppskriften.Ha en riktig fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails