søndag 1. november 2009

Trefly og kulebane!I dag har min mann værtkreativ med ungene. De har laget seg trefly med løs propell. Det var gøy å stå ute i vinden med! :-)
På ettermiddagen var de tre minste ungene med ham og laget en kulebane av papp og papir. De brukte erter og startet med de på toppen og så falt de nedover i tunneller til de falt ned i en eggekartong. Kjempemorsomt!!
Jeg har begynt på flere nye prosjekter i helgen (juleskjerf, oppheng for julekort, t-shirt, julekjole..), men nå skal jeg kjøre på så jeg blir ferdig med advendspleddet mitt. Alt annet får vente litt nå. -Blir så overivrig noen ganger! :-))

3 kommentarer:

 1. Heisann hoppsann!
  Fant bloggen din gjennom mitt nye bekjentskap Konvallhaugen. Har kost meg skikkleig her nå, og fått masse nye tips på matfronten ;o) Sånt er gøy!

  Håper det er ok at jeg legger deg til i blogglista mi ;o)

  Ønsker deg ei flott uke!

  SvarSlett
 2. Nå har jeg sett gjennom hele bloggen din. Du lager mye godt. Spesielt ble jeg glad da jeg så at du har lagt ut oppskriften på pannebånd.Så de hos en annen blogger og har så lyst til å strikke de. No kan jeg det takket være deg.
  Klem til Husmora

  SvarSlett
 3. Dette var kreativt - det er moro når far og barn koser seg sammen. Og det trenger ikke være dyre aktiviteter, det viktigste er å ha tid til hverandre. Mange prosjekter på en gang er et kjent fenomen....

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails