tirsdag 19. januar 2010

Oppmerksomhet til meg!


I dag lå det en oppmerksomhet til meg både fra Konvallhaugen , Lykkehjørnet og Randis lille hobbyverden. Tusen takk for det Liv Johanne, Elisabeth og Randi! Det var koselig at jeg ble tatt med :-)

Jeg klarer ikke å laste inn bildet som lå ved :-(.. men jeg skal visstnok fortelle 7 ting om meg selv, så det er vel bare å kaste seg rundt og prøve:

Dette er mine "hemmeligheter" :

1. Veldig glad i familien min :-)

2. Livsglad 35 åring :-)

3. Liker å lage god mat :-)

4. Liker meg veldig godt ute :-)

5. Glad i håndarbeid :-)

6. Liker å ha besøk :-)

7. Skal gå ned 5 kg til mai. Ikke fordi jeg er for tjukk, men fordi bunaden jeg skal ha på meg er innsydd til min søster når hun var 14 år. Dette blir min første "slankekur" så vi får se hvordan det går :-)


Jeg synes det er vanskelig å gi denne utfordringen videre når jeg ikke engang har bildet, -og jeg vet ikke hvem som har hatt den eller ønsker å ha den, så derfor får de den de som ønsker den! Jeg liker alle bloggene jeg følger! :-)

3 kommentarer:

 1. Hei.GRATULERER dem fortjener du.Kjekt å bli kjent med deg igjenom bloggverden.Nå ble jeg bedre kjent med deg.Ha en riktig fin Tirsdag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 2. Uff må du slankes inn i bunaden du også.Det samme gjelder meg.Begynner litt hver dag,men så får jeg så lyst på noe godt til kvelden.Da klapper jeg meg selv på skulderen og sier.Du får starte i morgen da.
  Ja ja

  SvarSlett
 3. Mai og bunadskledning er et evig mas om slanking..... Aldri er det vell så mange som slankes som før 17.mai, og det er vell den måneden vi kvinner blir påminnet om at tiden gjør noe med kroppen :-)
  Ha en flott kveld
  -monica-

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails