onsdag 9. september 2009

Fårikål! -eller rettere sagt Lamikål! :-)



Nå er tiden inne for fårikål! Jeg er glad i lam, derfor lager jeg med det. Lag stooor kasserolle for den er nesten best oppvarmet dagen etterpå! :-)
Beregn 500 g kjøtt pr voksen og litt mindre på barn. Jeg laget kjøttkaker til, for ungene vil gjerne ha det sammen med kjøttet.
Legg kjøtt og kål lagvis i en kasserolle. Begynn med kjøtt(de største stykkene), og avslutt med kål. Dryss hvetemel og HELE pepperkorn mellom lagene. Hell over vann.-Kokes ca 1 1/2 time til kjøttet slipper benene. Server med poteter og gjerne litt tyttebær. Fårikålens dag er siste torsdag i september!Bon appetitt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til en kommentar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails